Forsendelse og returnering

Alle priser er inkl. 25% moms og ekskl. leveringsomkostninger.

Nogle lande har andre moms-satser, som webshoppen ikke kan gøres ansvarlig for.

Webshoppen accepterer følgende betalingsmetoder: Dankort, Visa/Dankort, MobilePay, PayPal og bankoverførsel (ordre betalt via bankoverførsel vil først afsendes, når betalingen er registreret i webshoppens bank).

Forsendelsesomkostninger beregnes ved betalingen. Ordre afsendes inden for 4 hverdage. I tilfælde af længere leveringstid vil køber blive kontaktet på email. Du modtager oplysninger om forsendelsen via email, når varerne er afsendt.

Det er muligt at afhente varerne i værkstedet på Falster. Vælg “Afhentning” ved bestillingen og forsendelsesomkostninger vil ikke blive medregnet. Du vil få besked via email, når dine varer er klar til afhentning.

Betalinger gennemføres først, når varerne er afsendt.

Så snart varerne er overleveret til fragtleverandør, kan webshoppen ikke længere gøres ansvarlig for håndtering og evt. skader. Hvis varerne er blevet beskadiget under forsedelsen, bedes du sende billeddokumentation af emballage og varer senest 3 dage efter modtagelse. Dokumentationen sendes til shop@kristinevedeladeltoft.dk. Herefter vil webshoppen lave en reklamation til fragtleverandøren.

Varer købt i webshoppen kan ikke refunderes, men vi tilbyder ombytning til en anden vare. Ved returnering af varer skal varen indpakkes forsvarligt og sikkert, så den ikke skades under fragt. Hvis varen er ødelagt ved modtagelse gælder reglen om ombytning ikke længere.

Varerne skal sendes til:
Kristine Vedel Adeltoft
Gåbensevej 19
4840 Nørre Alslev
Danmark

Bemærk: Kun direkte levering (Pakkeshop er ikke accepteret).